Skrudinta duona su karčiuoju šokoladu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su karčiuoju šokoladu

Saldūs skrebučiai sotiems pusryčiams gali būti gaminami su šokoladu ir kakava. Norėdami išsirinkti gerus kakavos miltelius, turėtumėte atkreipti dėmesį į jų spalvą - rudą arba šokolado bronzos. Milteliai neturėtų būti pernelyg šviesūs, nes tai rodo, kad jie atskiesti priemaišomis. Malimas turėtų būti smulkus ir tolygus, optimalus kakavos miltelių riebumas - 14-17 %. Jei mažiau, prarandamas skonis, o jei daugiau, kaitinant sunku nesugadinti skonio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
305 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su karčiuoju šokoladu Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlę skrebučiams. Kiaušinius, grietinėlę, pieną, cukrų, druską ir vaniliną suplakite puode. Suberkite atskiestą kakavą ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su karčiuoju šokoladu Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Įkaitinkite keptuvę ir joje ištirpinkite gabalėlį sviesto. Įmerkite duoną į šokolado ir kiaušinio mišinį ir kepkite kaip skrebučius. Skrudinta duona turi būti iškepusi, bet vis dar minkšta.

Žingsnis 3

Skrudinta duona su karčiuoju šokoladu Žingsnis 3
Baigti rengimą. Ištirpinkite šokoladą vandens vonelėje, prieš tai supjaustę plytelę mažais gabalėliais. Sudėkite skrebučius į lėkštę ir aptepkite juos ištirpintu šokoladu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos