Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su karčiuoju šokoladu
Saldūs skrebučiai sotiems pusryčiams gali būti gaminami su šokoladu ir kakava. Norėdami išsirinkti gerus kakavos miltelius, turėtumėte atkreipti dėmesį į jų spalvą - rudą arba šokolado bronzos. Milteliai neturėtų būti pernelyg šviesūs, nes tai rodo, kad jie atskiesti priemaišomis. Malimas turėtų būti smulkus ir tolygus, optimalus kakavos miltelių riebumas - 14-17 %. Jei mažiau, prarandamas skonis, o jei daugiau, kaitinant sunku nesugadinti skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlę skrebučiams. Kiaušinius, grietinėlę, pieną, cukrų, druską ir vaniliną suplakite puode. Suberkite atskiestą kakavą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Įkaitinkite keptuvę ir joje ištirpinkite gabalėlį sviesto. Įmerkite duoną į šokolado ir kiaušinio mišinį ir kepkite kaip skrebučius. Skrudinta duona turi būti iškepusi, bet vis dar minkšta.
Žingsnis 3
Baigti rengimą. Ištirpinkite šokoladą vandens vonelėje, prieš tai supjaustę plytelę mažais gabalėliais. Sudėkite skrebučius į lėkštę ir aptepkite juos ištirpintu šokoladu.
Kategorijos