Skrudinta duona su kečupu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su kečupu

Kečupo protėviu laikoma Kinija. Šiandien šio padažo pagrindą sudaro pomidorų pasta, tačiau anksčiau jis buvo gaminamas iš grybų, ančiuvių, askaloninių česnakų. Buvo naudojamos austrės, citrinos, graikiniai riešutai. O filipinietiškoji padažo versija gaminama iš bananų. Skrudinimui su kečupu geriau vartoti padažą su priedais. Tai gali būti česnakai, prieskoninės žolelės, svogūnai. Puiku, jei padažą pasigaminsite patys iš prinokusių pomidorų, druskos, cukraus, acto ir prieskonių.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su kečupu Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Pomidorą supjaustykite apskritimais, sūrį - griežinėliais, dešreles - išilgai juostelėmis.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su kečupu Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Padėkite duonos riekes ant kepimo skardos, kiekvieną riekę patepkite kečupu. Ant viršaus dėkite pomidorus, tada dešreles ir uždėkite sūrio riekelę. Pašaukite į orkaitę 5-7 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos