Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su kečupu
Kečupo protėviu laikoma Kinija. Šiandien šio padažo pagrindą sudaro pomidorų pasta, tačiau anksčiau jis buvo gaminamas iš grybų, ančiuvių, askaloninių česnakų. Buvo naudojamos austrės, citrinos, graikiniai riešutai. O filipinietiškoji padažo versija gaminama iš bananų. Skrudinimui su kečupu geriau vartoti padažą su priedais. Tai gali būti česnakai, prieskoninės žolelės, svogūnai. Puiku, jei padažą pasigaminsite patys iš prinokusių pomidorų, druskos, cukraus, acto ir prieskonių.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Pomidorą supjaustykite apskritimais, sūrį - griežinėliais, dešreles - išilgai juostelėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Padėkite duonos riekes ant kepimo skardos, kiekvieną riekę patepkite kečupu. Ant viršaus dėkite pomidorus, tada dešreles ir uždėkite sūrio riekelę. Pašaukite į orkaitę 5-7 minutėms.
Kategorijos