Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su klevų sirupu
Skrebučius su klevų sirupu lengva paruošti. Duonos riekelės pamerkiamos į kiaušinių ir grietinėlės mišinį ir apkepamos svieste. Patiekiama su vaisių gabalėliais, apšlakstytais kvapniu klevų sirupu, su puodeliu kavos arba stikline šviežiai spaustų apelsinų sulčių. Klevų sirupo skonis primena karamelės skonį su subtiliomis medienos natomis. Jis palaiko imunitetą dėl savo sudėtyje esančių 54 antioksidantų, aprūpina organizmo ląsteles deguonimi ir šalina toksinus.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Kiaušinius suplakite šakute su grietinėle. Duonos riekes pamirkykite lesone, dėkite ant keptuvės su įkaitintu sviestu. Kepkite ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius patiekti. Ant kiekvieno skrebučio išdėliokite bananų griežinėlius ir apšlakstykite klevų sirupu.
Kategorijos