Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su konservuota lašiša
Skrebučiai su konservuota lašiša - neįprastas švelnios žuvies ir sultingų alyvuogių derinys. Dėl lašišos kiekio patiekalas gauna daug naudingų komponentų: vitaminų B ir E bei polinesočiųjų riebalų rūgščių. Todėl užkandis ne tik gerai malšina alkį, bet ir stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą. Žuvies konservų sudėtyje turėtų būti kuo mažiau sudedamųjų dalių. Geriausia - žuvis, augalinis aliejus, šiek tiek druskos ir jokių konservantų.
Žingsnis 1
Surinkite patiekalą. Į indą su lašiša sudėkite alyvuoges, majonezą ir garstyčias, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite. Paruoštą įdarą perkelkite ant duonos riekelių, išlyginkite visą paviršių. Gautus skrebučius sudėkite ant kepimo skardos.
Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Apkepą gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu ir 3-4 minutes pašaukite į orkaitę, kad sūris visiškai išsilydytų.
Kategorijos