Skrudinta duona su konservuota lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su konservuota lašiša

Skrebučiai su konservuota lašiša - neįprastas švelnios žuvies ir sultingų alyvuogių derinys. Dėl lašišos kiekio patiekalas gauna daug naudingų komponentų: vitaminų B ir E bei polinesočiųjų riebalų rūgščių. Todėl užkandis ne tik gerai malšina alkį, bet ir stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą. Žuvies konservų sudėtyje turėtų būti kuo mažiau sudedamųjų dalių. Geriausia - žuvis, augalinis aliejus, šiek tiek druskos ir jokių konservantų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su konservuota lašiša Žingsnis 1
Surinkite patiekalą. Į indą su lašiša sudėkite alyvuoges, majonezą ir garstyčias, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite. Paruoštą įdarą perkelkite ant duonos riekelių, išlyginkite visą paviršių. Gautus skrebučius sudėkite ant kepimo skardos.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su konservuota lašiša Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Apkepą gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu ir 3-4 minutes pašaukite į orkaitę, kad sūris visiškai išsilydytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos