Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su konservuotais avinžirniais
Greitas ir sotus skrebučiai su konservuotais avinžirniais puikiai tiks vegetarų mitybai ir užpildys organizmą naudingais vitaminais ir mikroelementais. Produkte gausu maistinių skaidulų, baltymų, B grupės vitaminų, vitaminų C, E ir K. Konservuojant išsaugomi visi naudingi mikro- ir makroelementai. Į kokybiškų konservuotų avinžirnių sudėtį, išskyrus grūdus, turėtų įeiti tik druska ir vanduo.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Padėkite duonos riekes ant sausos keptuvės ir 2-3 minutes apkepkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sumaišykite pjaustytus pomidorus, agurkus ir svogūnus, sudėkite konservuotus avinžirnius, majonezą, garstyčias, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Užtepkite įdaro ant vienos duonos riekelės, paskirstykite ir uždenkite kita riekele.
Kategorijos