Skrudinta duona su konservuotais avinžirniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su konservuotais avinžirniais

Greitas ir sotus skrebučiai su konservuotais avinžirniais puikiai tiks vegetarų mitybai ir užpildys organizmą naudingais vitaminais ir mikroelementais. Produkte gausu maistinių skaidulų, baltymų, B grupės vitaminų, vitaminų C, E ir K. Konservuojant išsaugomi visi naudingi mikro- ir makroelementai. Į kokybiškų konservuotų avinžirnių sudėtį, išskyrus grūdus, turėtų įeiti tik druska ir vanduo.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su konservuotais avinžirniais Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Padėkite duonos riekes ant sausos keptuvės ir 2-3 minutes apkepkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su konservuotais avinžirniais Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sumaišykite pjaustytus pomidorus, agurkus ir svogūnus, sudėkite konservuotus avinžirnius, majonezą, garstyčias, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Užtepkite įdaro ant vienos duonos riekelės, paskirstykite ir uždenkite kita riekele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos