Skrudinta duona su konservuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su konservuotais grybais

Šampinjonai - tai grybai, kurie neturi pavadinimo. Jų pavadinimas iš prancūzų kalbos verčiamas tiesiog kaip "grybas". Grybuose yra vitaminų B ir C, geležies, fosforo, kalio, kalio, cinko ir daug kitų naudingų medžiagų. Jie naudingi odai, nervų sistemai ir širdžiai. Malonaus sūraus skonio ir šiek tiek rūgštoki konservuoti grybai puikiai tinka skrebučiams gardinti.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su konservuotais grybais Žingsnis 1
Paruoškite duoną skrudinimui. Apkepkite duoną skrudintuve arba apkepkite ją keptuvėje iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su konservuotais grybais Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Aptepkite duoną sviestu. Ant viršaus sudėkite griežinėliais pjaustytus agurkus, morkas ir grybus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos