Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su konservuotais kukurūzais
Kepiniams su konservuotais kukurūzais galite naudoti bet kokią duoną ir prieskonius. Konservuoti kukurūzai yra geras antioksidantas, mažina cholesterolio kiekį ir šalina toksinus, gerina kraujo krešėjimą ir normalizuoja cukraus kiekį. Jame yra daug skaidulinių medžiagų, todėl produktas naudingas sergant virškinamojo trakto ligomis. Kokybiškų konservų sudėtyje neturi būti jokių kitų sudedamųjų dalių, išskyrus kukurūzų grūdus, cukrų, vandenį ir druską. Sultingi ir švelnūs kukurūzai stiklainiuose su užrašu GOST, o ne TU.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite tarkuotą sūrį, konservuotus kukurūzus ir kalendras, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite sviestą. Į vieną dubenėlį supilkite pieną, o į kitą įmuškite kiaušinį. Padalykite duonos riekes į dvi dalis. Pirmąsias keturias riekes pamerkite į pieną, tada vieną pusę pamerkite į plaktą kiaušinį ir tą pačią pusę dėkite į keptuvę. Ant skrebučio užtepkite įdaro ir jį paskirstykite.
Žingsnis 3
Baigkite ruošti skrebučius. Likusias keturias riekeles taip pat pamerkite į pieną, tada vieną pusę pamerkite į plaktą kiaušinį ir dėkite jas ant pirmųjų keturių riekelių kiaušinio įmirkyta puse į viršų. Uždenkite dangčiu ir kepkite skrebučius po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos