Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su konservuotais šprotais
Skrebučiai su konservuotais šprotais - tai varškės ir rūkytos žuvies dermė. Nepaisant neįprasto derinio, šis užkandis yra labai skanus ir sotus. Petražoles recepte galima pakeisti kitais žalumynais - pavyzdžiui, špinatais, kalendromis arba bazilikais. Dėl pakeitimo patiekalas įgaus naują skonį ir poskonį. Jei įmanoma, šprotus pirkite stikliniuose indeliuose, kad galėtumėte juos vizualiai įvertinti. Žuvys turi gulėti lygiomis eilėmis, jų paviršius neturi būti pažeistas.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo įdarą. Varškę sudėkite į gilų dubenį, suberkite smulkintas petražoles. Produktus gerai išmaišykite iki vientisos masės. Įdarą pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Kiekvieną duonos riekę aptepkite varškės įdaru. Tada ant skrebučių dėkite šprotus, o ant žuvies - pomidorų griežinėlius.
Kategorijos