Skrudinta duona su konservuotais šprotais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su konservuotais šprotais

Skrebučiai su konservuotais šprotais - tai varškės ir rūkytos žuvies dermė. Nepaisant neįprasto derinio, šis užkandis yra labai skanus ir sotus. Petražoles recepte galima pakeisti kitais žalumynais - pavyzdžiui, špinatais, kalendromis arba bazilikais. Dėl pakeitimo patiekalas įgaus naują skonį ir poskonį. Jei įmanoma, šprotus pirkite stikliniuose indeliuose, kad galėtumėte juos vizualiai įvertinti. Žuvys turi gulėti lygiomis eilėmis, jų paviršius neturi būti pažeistas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su konservuotais šprotais Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo įdarą. Varškę sudėkite į gilų dubenį, suberkite smulkintas petražoles. Produktus gerai išmaišykite iki vientisos masės. Įdarą pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su konservuotais šprotais Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Kiekvieną duonos riekę aptepkite varškės įdaru. Tada ant skrebučių dėkite šprotus, o ant žuvies - pomidorų griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos