Skrudinta duona su konservuotomis sardinėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su konservuotomis sardinėmis

Skrebučiai su konservuotomis sardinėmis - tai karštas užkandis, paruoštas iš švelnios žuvies, sultingų pomidorų ir apetitą žadinančio kiaušinio įdaro. Sardinėse yra daug baltymų, kurie būtini energijai gauti. Be to, ši žuvis rekordininkė pagal fosforo ir kobalto kiekį. Kokybiškos sardinės turėtų būti gaminamos pagal GOST 10 119-97. Gero produkto gabalėliai yra sultingi ir tankūs, spalva sidabrinė, be oksidacijos.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su konservuotomis sardinėmis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į atskirą indą įmuškite kiaušinio trynį ir plakite, kol jis taps šviesiai geltonos spalvos. Tuomet užpilkite garstyčiomis ir majonezu, gerai išmaišykite. Nenustodami maišyti, atsargiai į mišinį įmaišykite paruoštus baltymus.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su konservuotomis sardinėmis Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Ant duonos riekelių dėkite pomidorų apskritimus, ant viršaus užtepkite sardinių. Perkelkite pusgaminį į kepimo skardą ir atsargiai kiekvieną skrebučio riekelę užpilkite paruoštu kiaušinių mišiniu. Tada kepimo skardą 15 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos