Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su konservuotomis sardinėmis
Skrebučiai su konservuotomis sardinėmis - tai karštas užkandis, paruoštas iš švelnios žuvies, sultingų pomidorų ir apetitą žadinančio kiaušinio įdaro. Sardinėse yra daug baltymų, kurie būtini energijai gauti. Be to, ši žuvis rekordininkė pagal fosforo ir kobalto kiekį. Kokybiškos sardinės turėtų būti gaminamos pagal GOST 10 119-97. Gero produkto gabalėliai yra sultingi ir tankūs, spalva sidabrinė, be oksidacijos.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į atskirą indą įmuškite kiaušinio trynį ir plakite, kol jis taps šviesiai geltonos spalvos. Tuomet užpilkite garstyčiomis ir majonezu, gerai išmaišykite. Nenustodami maišyti, atsargiai į mišinį įmaišykite paruoštus baltymus.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Ant duonos riekelių dėkite pomidorų apskritimus, ant viršaus užtepkite sardinių. Perkelkite pusgaminį į kepimo skardą ir atsargiai kiekvieną skrebučio riekelę užpilkite paruoštu kiaušinių mišiniu. Tada kepimo skardą 15 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos