Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su konservuotu ančiuviu
Skrudinta duona su konservuotais ančiuviais - tai maistingas užkandis, kuriame pikantiškas žuvies skonis puikiai dera su sultingais pomidorais ir kietai virtais kiaušiniais. Patiekalas labai sotus, malonaus skonio ir vidutiniškai aštraus poskonio. Ančiuviai yra maistingų komponentų šaltinis. Jame yra daug geležies, kalcio ir kalio. Be to, žuvis veiksmingai kovoja su viršsvoriu, neleisdama persivalgyti.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, pastatykite ją ant ugnies ir palaukite, kol aliejus įkais. Perkelkite skrebučius į keptuvę ir apkepkite juos iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Apkeptas duonos riekes iš abiejų pusių gausiai įtrinkite česnaku ir sudėkite į didelę lėkštę. Ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius, kalendrų lapelius ir kiaušinių griežinėlius. Ant viršaus uždėkite ančiuvių filė.
Kategorijos