Skrudinta duona su konservuotu ančiuviu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su konservuotu ančiuviu

Skrudinta duona su konservuotais ančiuviais - tai maistingas užkandis, kuriame pikantiškas žuvies skonis puikiai dera su sultingais pomidorais ir kietai virtais kiaušiniais. Patiekalas labai sotus, malonaus skonio ir vidutiniškai aštraus poskonio. Ančiuviai yra maistingų komponentų šaltinis. Jame yra daug geležies, kalcio ir kalio. Be to, žuvis veiksmingai kovoja su viršsvoriu, neleisdama persivalgyti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su konservuotu ančiuviu Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, pastatykite ją ant ugnies ir palaukite, kol aliejus įkais. Perkelkite skrebučius į keptuvę ir apkepkite juos iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su konservuotu ančiuviu Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Apkeptas duonos riekes iš abiejų pusių gausiai įtrinkite česnaku ir sudėkite į didelę lėkštę. Ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius, kalendrų lapelius ir kiaušinių griežinėlius. Ant viršaus uždėkite ančiuvių filė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos