Skrudinta duona su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su kopūstais

Skrebučiai su kopūstais yra paprasti, greiti, sultingi ir naudingi. Absoliučiai visos šios daržovės rūšys vertinamos dėl didelio kiekio naudingų medžiagų ir vitaminų, reikalingų žmogaus sveikatai palaikyti. Kaip skrebučių įdaras idealiai tinka baltagūžiai kopūstai. Jame gausu vitamino C, kuris išlieka laikymo metu. Padažui recepte naudojamas majonezas, kad patiekalas išeitų sveikesnis, jį galite pakeisti natūraliu jogurtu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su kopūstais Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Įdėkite duonos riekes į skrudintuvą ir skrudinkite, kol taps traškios. Perkelkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su kopūstais Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius su kopūstais. Atskirame dubenyje sumaišykite smulkintus kopūstus ir majonezą. Aptepkite kečupu skrudintos duonos riekelę ir uždėkite ant jos kopūstus. Ant viršaus uždėkite riekelę sūrio ir uždenkite kita duonos riekele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos