Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su kopūstais
Skrebučiai su kopūstais yra paprasti, greiti, sultingi ir naudingi. Absoliučiai visos šios daržovės rūšys vertinamos dėl didelio kiekio naudingų medžiagų ir vitaminų, reikalingų žmogaus sveikatai palaikyti. Kaip skrebučių įdaras idealiai tinka baltagūžiai kopūstai. Jame gausu vitamino C, kuris išlieka laikymo metu. Padažui recepte naudojamas majonezas, kad patiekalas išeitų sveikesnis, jį galite pakeisti natūraliu jogurtu.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Įdėkite duonos riekes į skrudintuvą ir skrudinkite, kol taps traškios. Perkelkite į lėkštę.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius su kopūstais. Atskirame dubenyje sumaišykite smulkintus kopūstus ir majonezą. Aptepkite kečupu skrudintos duonos riekelę ir uždėkite ant jos kopūstus. Ant viršaus uždėkite riekelę sūrio ir uždenkite kita duonos riekele.
Kategorijos