Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su lengvai sūdyta lašiša
Lengvai paruošiami skrebučiai su lengvai sūdyta lašiša gražiai papuoš net ir nedidelį šventinį stalą. Pirkdami filė žiūrėkite į pjūvius - jie neturi būti suplėšyti. Gera filė yra elastinga, jei ne, vadinasi, žuvis blogai pasūdyta arba sugedusi. Lašiša turėtų būti švelniai rausvos spalvos. Tamsesnė spalva rodo žuvies amžių, o per ryški spalva reiškia, kad ji buvo dažyta. Blyški spalva reiškia, kad lašiša buvo užšaldyta ir iškepusi bus biria.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Duonos riekeles išdžiovinkite skrudintuvėje ir patepkite sviestu. Žuvį supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Ant sviestu pateptos duonos užtepkite rikotos sūrio. Ant vienos skrebučio pusės dėkite žuvį, o ant kitos - ikrus.
Kategorijos