Skrudinta duona su lengvai sūdyta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su lengvai sūdyta lašiša

Lengvai paruošiami skrebučiai su lengvai sūdyta lašiša gražiai papuoš net ir nedidelį šventinį stalą. Pirkdami filė žiūrėkite į pjūvius - jie neturi būti suplėšyti. Gera filė yra elastinga, jei ne, vadinasi, žuvis blogai pasūdyta arba sugedusi. Lašiša turėtų būti švelniai rausvos spalvos. Tamsesnė spalva rodo žuvies amžių, o per ryški spalva reiškia, kad ji buvo dažyta. Blyški spalva reiškia, kad lašiša buvo užšaldyta ir iškepusi bus biria.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Duonos riekeles išdžiovinkite skrudintuvėje ir patepkite sviestu. Žuvį supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Ant sviestu pateptos duonos užtepkite rikotos sūrio. Ant vienos skrebučio pusės dėkite žuvį, o ant kitos - ikrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos