Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su lengvai sūdyta lašiša
Ant šventinio stalo labai gražiai atrodys skrebučiai su lengvai sūdyta lašiša, papuošti smulkiai pjaustytais krapais. Šiame kukliame kulinarinio meno kūrinyje, nepaisant nedidelio reikalingų produktų rinkinio, galite visiškai pasitelkti savo fantaziją. Lašišoje gausu riebalų rūgščių, įvairių vitaminų, mikroelementų. Apskritai žuvies patiekalų įtraukimas į racioną du kartus per savaitę yra raktas į sveiką širdį, kraujagysles ir stiprius kaulus.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Sudėkite skrebučius ant sausos keptuvės ir kepkite po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Tada leiskite jiems šiek tiek atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Aptepkite skrebučius sviestu. Suvyniokite lašišos gabalėlį į ritinėlį ir juo apskrudinkite skrebučius. Aptepkite viršų taip, kad lašiša būtų rožės formos.
Kategorijos