Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su lengvai sūdytu upėtakiu
Skrudinta duona su lengvai sūdytu upėtakiu - sveikas užkandis darbo dienomis ir švenčių dienomis. Rinkdamiesi lengvai sūdytą upėtakį atkreipkite dėmesį į spalvą: sūdant bet kokia mėsa nublunka, o ryškus atspalvis rodo, kad pridėta dažiklių. Pažvelkite į venas - jos turi būti baltos, o ne ryškiai rožinės spalvos. Skaniausia mėsa yra arčiau galvos. Vakuuminėje pakuotėje pagal žuvies gabalo formą galima nustatyti, iš kurios dalies jis paimtas. Paspauskite gabalėlį pakuotėje - kokybiška filė yra elastinga ir greitai atgauna formą.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną skrudinimui. Įkaitinkite keptuvę be aliejaus ant didelės ugnies ir kepkite duoną, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 2
Suformuokite sumuštinius. Duoną aptepkite varškės sūriu, tada - pesto padažu. Ant skrebučio atsargiai dėkite upėtakio griežinėlius.
Kategorijos