Skrudinta duona su lengvai sūdytu upėtakiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su lengvai sūdytu upėtakiu

Skrudinta duona su lengvai sūdytu upėtakiu - sveikas užkandis darbo dienomis ir švenčių dienomis. Rinkdamiesi lengvai sūdytą upėtakį atkreipkite dėmesį į spalvą: sūdant bet kokia mėsa nublunka, o ryškus atspalvis rodo, kad pridėta dažiklių. Pažvelkite į venas - jos turi būti baltos, o ne ryškiai rožinės spalvos. Skaniausia mėsa yra arčiau galvos. Vakuuminėje pakuotėje pagal žuvies gabalo formą galima nustatyti, iš kurios dalies jis paimtas. Paspauskite gabalėlį pakuotėje - kokybiška filė yra elastinga ir greitai atgauna formą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
338 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su lengvai sūdytu upėtakiu Žingsnis 1
Paruoškite duoną skrudinimui. Įkaitinkite keptuvę be aliejaus ant didelės ugnies ir kepkite duoną, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su lengvai sūdytu upėtakiu Žingsnis 2
Suformuokite sumuštinius. Duoną aptepkite varškės sūriu, tada - pesto padažu. Ant skrebučio atsargiai dėkite upėtakio griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos