Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su liepų medumi
Kiekvienuose namuose yra stiklainis saldaus ir sveiko medaus. Šis skanėstas yra seniausias žemėje, jis buvo išgaunamas dar akmens amžiuje. Apie medaus naudą sužinota vėliau. Pavyzdžiui, Hipokratas reguliariai valgė medų ir sulaukė 110 metų, nors tuo metu vidutinė gyvenimo trukmė buvo apie keturiasdešimt metų. Naudingiausiu medumi laikomas liepų medus, jis yra aukso spalvos ir subtilaus aromato. Skrudinta duona su liepų medumi yra puikus pusryčių pasirinkimas, ji pralinksmins ir suteiks teigiamų emocijų užtaisą.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Įkaitinkite keptuvę ir ištirpinkite sviestą. Duonos riekes pamerkite į leesoną ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Ant paskrudintų duonos riekelių užtepkite storą sluoksnį rikotos sūrio. Gausiai apšlakstykite liepų medumi ir uždenkite antrąja duonos riekele.
Kategorijos