Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su malta vištiena
Skrebučiai su malta vištiena gali lengvai konkuruoti su kitais patiekalais. Tai ne lengvi pusryčiai ir užkandis, o sotus patiekalas, kurį galima patiekti pietums. Vištiena savo struktūra yra švelnesnė už kiaulieną ir jautieną, todėl maltinukai paruošiami daug greičiau. Verta nepamiršti, kad produktą galima lengvai perkepti, todėl jis taps visiškai neskanus. Receptas reikalauja iš pradžių troškinti maltinukus keptuvėje su svogūnais, tada tepti ant duonos riekelių ir kepti orkaitėje.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir sudėkite smulkintą svogūną. Apkepkite ir sudėkite vištienos faršą. Nuolat maišydami minkykite, kol išgaruos visa drėgmė. Pagardinkite česnaku, druska ir pipirais ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius su faršu. Duonos riekes sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kiekvieną riekelę aptepkite malta vištiena, ant viršaus uždėkite pomidorą ir tarkuotą sūrį. Dėkite į orkaitę 10-15 minučių. Leiskite skrebučiams šiek tiek atvėsti.
Kategorijos