Skrudinta duona su mangų ir persikų džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su mangų ir persikų džemu

Saldus ir kvapnus mangų ir persikų džemas nepaliks abejingų saldumynų mėgėjų ir suteiks ne tik jiems geros nuotaikos. Persikai uogienei suteikia minkštumo ir švelnumo, o mangai - saldumo ir aromato. Traškūs skrebučiai su džemu paruošiami greitai ir yra labai lengvai pagaminami. Šiuos skrebučius tinka patiekti prie arbatos arba desertui.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
345 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
51 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.32/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su mangų ir persikų džemu Žingsnis 1
Apkepkite duoną. Dėkite duoną į sausą, įkaitintą keptuvę ir kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su mangų ir persikų džemu Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant skrudintos duonos plonu sluoksniu užtepkite sviesto, tada uogienės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos