Skrudinta duona su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su marinuotais agurkais

Agurkai buvo mėgstama senovės romėnų daržovė. Jie išrado pirmuosius šiltnamius ir būdą, kaip juos konservuoti - marinuoti statinėse, o kad geriau išsilaikytų, įpilti acto ir gauti marinuoti agurkai. Agurkus į Europą atvežė Kristupas Kolumbas. Jis atrado, kad ši daržovė dėl vitamino C gelbsti nuo skorbuto - jūreivių ligos. Per ilgas keliones švieži agurkai tapo nebetinkami naudoti, todėl daržovė pradėta konservuoti. Šis produktas puikiai tinka kaip atskiras užkandis, taip pat skrebučiams kepti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Į atskirą indą įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir druską, gerai išplakite. Į paruoštų duonos skrebučių "kišenę" sudėkite sūrį, kumpį ir marinuotus agurkus. Įmerkite skrebučius į pieno ir kiaušinio mišinį.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Keptuvę įkaitinkite iki stiprios ugnies. Įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite paruoštą skrebučius ir kepkite iš abiejų pusių po 2 minutes, kol taps traškūs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos