Skrudinta duona su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su marinuotais agurkais

"Cornichon" - tai įprastas labai mažų agurkų, naudojamų marinavimui, veislių pavadinimas. Juose yra daug naudingų medžiagų, ypač jei jie yra naminiai. Suaugusiesiems rekomenduojama per dieną suvalgyti ne daugiau kaip 5 vidutinio dydžio marinuotas daržoves. Konservuoti agurkai vartojami ir kaip užkandis - savarankiškas patiekalas, ir salotoms bei sumuštiniams ruošti. Skrebučiai su marinuotais agurkais ir liežuviu bus išskirtinis šventinio stalo užkandis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite skrebučių įdarą. Giliame dubenyje sumaišykite liežuvį ir kornišonus, sudėkite kreminį sūrį ir česnaką. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Išdžiovinkite duonos riekes ant sausos keptuvės arba naudokite skrudintuvą. Ant kiekvienos duonos riekelės užtepkite liežuvio ir agurkų įdaro ir suformuokite po du arbatinius šaukštelius koldūnų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos