Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su marinuotais agurkais
"Cornichon" - tai įprastas labai mažų agurkų, naudojamų marinavimui, veislių pavadinimas. Juose yra daug naudingų medžiagų, ypač jei jie yra naminiai. Suaugusiesiems rekomenduojama per dieną suvalgyti ne daugiau kaip 5 vidutinio dydžio marinuotas daržoves. Konservuoti agurkai vartojami ir kaip užkandis - savarankiškas patiekalas, ir salotoms bei sumuštiniams ruošti. Skrebučiai su marinuotais agurkais ir liežuviu bus išskirtinis šventinio stalo užkandis.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučių įdarą. Giliame dubenyje sumaišykite liežuvį ir kornišonus, sudėkite kreminį sūrį ir česnaką. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Išdžiovinkite duonos riekes ant sausos keptuvės arba naudokite skrudintuvą. Ant kiekvienos duonos riekelės užtepkite liežuvio ir agurkų įdaro ir suformuokite po du arbatinius šaukštelius koldūnų.
Kategorijos