Skrudinta duona su maskarponės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su maskarponės sūriu

"Mascarpone" yra tradicinis itališkas grietinėlės sūris, dažnai naudojamas desertuose dėl minkštos, švelnios tekstūros ir neutralaus pieno skonio. Be to, maskarponės sūris tinka ir nesaldiems patiekalams gardinti. Pavyzdžiui, jei iš jo pagaminsite skrebučius, įdėję pomidorą ir putpelių kiaušinį, turėsite labai sočius pusryčius, kurie suteiks energijos iki pietų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su maskarponės sūriu Žingsnis 1
Paruoškite duoną skrudinimui. Įkaitinkite keptuvę be aliejaus ir ant vidutinės ugnies kepkite duonos riekes, kol lengvai apskrus.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su maskarponės sūriu Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Kiekvieną paskrudintą duonos riekelę aptepkite maskarponės sūriu, ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytų pomidorų ir svogūnų. Aptepkite putpelių kiaušinius glajumi ir užtepkite juos ant skrebučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos