Publikavimo data: 2024-06-24
Skrudinta duona su menkės kepenėlėmis ir marinuotais agurkais
Nors menkės kepenėlių skrebučiai atrodo kaip gurmaniškas užkandis, jie turi pilną teisę tapti dažnu jūsų įprastos mitybos svečiu. Juk menkės kepenyse gausu vitaminų A ir D bei omega-3 rūgščių. Būtent iš menkių kepenų gaminami gerai žinomi žuvų taukai. Dažnas patiekalų su menkės kepenėlėmis vartojimas gali padėti išvengti artrito, reumato ir širdies bei kraujagyslių ligų.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Duonos riekeles 30 sekundžių džiovinkite skrudintuve. Tada ant paruoštų skrebučių sudėkite menkės kepenėles ir paskirstykite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Stambiai sutarkuokite marinuotą agurką ir sudėkite ant menkės. Tada sumaišykite tarkuotą sūrį su smulkintais krapais ir majonezu. Ant marinuotų agurkų sudėkite sūrio ir krapų mišinį. Patiekite skrebučius šaltus.
Kategorijos