Skrudinta duona su menkės kepenėlėmis ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Skrudinta duona su menkės kepenėlėmis ir marinuotais agurkais

Nors menkės kepenėlių skrebučiai atrodo kaip gurmaniškas užkandis, jie turi pilną teisę tapti dažnu jūsų įprastos mitybos svečiu. Juk menkės kepenyse gausu vitaminų A ir D bei omega-3 rūgščių. Būtent iš menkių kepenų gaminami gerai žinomi žuvų taukai. Dažnas patiekalų su menkės kepenėlėmis vartojimas gali padėti išvengti artrito, reumato ir širdies bei kraujagyslių ligų.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
400 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
35 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su menkės kepenėlėmis ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Duonos riekeles 30 sekundžių džiovinkite skrudintuve. Tada ant paruoštų skrebučių sudėkite menkės kepenėles ir paskirstykite šakute.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su menkės kepenėlėmis ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Stambiai sutarkuokite marinuotą agurką ir sudėkite ant menkės. Tada sumaišykite tarkuotą sūrį su smulkintais krapais ir majonezu. Ant marinuotų agurkų sudėkite sūrio ir krapų mišinį. Patiekite skrebučius šaltus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos