Publikavimo data: 2024-06-15
Skrudinta duona su minkštu sūriu
Minkštu sūriu patepę paprastus skrebučius, galite iškepti gardžius sumuštinius. Geriausia naudoti rikotą - ji ne tik skani, bet ir sveika. Jame yra daugiau kalcio nei piene ir varškėje. Jame taip pat gausu A ir B grupės vitaminų, jis lengvai virškinamas. Rikota yra itališkas produktas, kuris vadinamas arba sūriu, arba varške. Rikota gaminama taip pat kaip ir sūris ar varškė, tačiau ne iš nenugriebto pieno, o iš išrūgų, likusių gaminant kitus sūrius, pavyzdžiui, fetą ir mocarelą.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Duonos riekes perpjaukite į du trikampius. Apkepkite gabalėlius keptuvėje, kol taps auksiniai. Dėkite į lėkštę ir palikite šiek tiek atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Perpjaukite česnaką per pusę ir aptepkite juo paskrudintas duonos riekes. Pusę trikampių riekelių aptepkite sūriu, susmulkinkite prieskonines žoleles ir pabarstykite jomis sumuštinius. Viršų uždenkite tuščiomis duonos puselėmis.
Kategorijos