Skrudinta duona su minkštu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrudinta duona su minkštu sūriu

Minkštu sūriu patepę paprastus skrebučius, galite iškepti gardžius sumuštinius. Geriausia naudoti rikotą - ji ne tik skani, bet ir sveika. Jame yra daugiau kalcio nei piene ir varškėje. Jame taip pat gausu A ir B grupės vitaminų, jis lengvai virškinamas. Rikota yra itališkas produktas, kuris vadinamas arba sūriu, arba varške. Rikota gaminama taip pat kaip ir sūris ar varškė, tačiau ne iš nenugriebto pieno, o iš išrūgų, likusių gaminant kitus sūrius, pavyzdžiui, fetą ir mocarelą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su minkštu sūriu Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Duonos riekes perpjaukite į du trikampius. Apkepkite gabalėlius keptuvėje, kol taps auksiniai. Dėkite į lėkštę ir palikite šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su minkštu sūriu Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Perpjaukite česnaką per pusę ir aptepkite juo paskrudintas duonos riekes. Pusę trikampių riekelių aptepkite sūriu, susmulkinkite prieskonines žoleles ir pabarstykite jomis sumuštinius. Viršų uždenkite tuščiomis duonos puselėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos