Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su minkštu varškės sūriu
Ant sausos keptuvės paskrudinti traškūs skrebučiai su minkštu varškės sūriu puikiai tinka kaip užkandis prieš pagrindinį patiekalą. Nebūtina skrudinti keptuvėje - skrebučius taip pat galima kepti orkaitėje arba skrudinti skrudintuve. Į įdarą nereikia dėti grietinės, kaip tai daroma su įprasta varške, - minkštos varškės konsistencija ir taip yra gana švelni ir elastinga. Vietoj itališkų žolelių galite naudoti bet kokius kitus prieskonius ir prieskonines žoleles.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Įkaitinkite sausą keptuvę ant didelės ugnies, sudėkite ant jos duonos riekeles ir apkepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Minkštą varškę sumaišykite su česnaku, druska ir pagardinkite itališkomis žolelėmis. Atsargiai užtepkite mišinį ant pusės trikampių skrebučių ir tolygiai paskirstykite. Uždenkite kitais trikampiais.
Kategorijos