Ant sausos keptuvės paskrudinti traškūs skrebučiai su minkštu varškės sūriu puikiai tinka kaip užkandis prieš pagrindinį patiekalą. Nebūtina skrudinti keptuvėje - skrebučius taip pat galima kepti orkaitėje arba skrudinti skrudintuve. Į įdarą nereikia dėti grietinės, kaip tai daroma su įprasta varške, - minkštos varškės konsistencija ir taip yra gana švelni ir elastinga. Vietoj itališkų žolelių galite naudoti bet kokius kitus prieskonius ir prieskonines žoleles.
Paskrudinkite skrebučius. Įkaitinkite sausą keptuvę ant didelės ugnies, sudėkite ant jos duonos riekeles ir apkepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Minkštą varškę sumaišykite su česnaku, druska ir pagardinkite itališkomis žolelėmis. Atsargiai užtepkite mišinį ant pusės trikampių skrebučių ir tolygiai paskirstykite. Uždenkite kitais trikampiais.