Skrudinta duona su minkštu varškės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su minkštu varškės sūriu

Ant sausos keptuvės paskrudinti traškūs skrebučiai su minkštu varškės sūriu puikiai tinka kaip užkandis prieš pagrindinį patiekalą. Nebūtina skrudinti keptuvėje - skrebučius taip pat galima kepti orkaitėje arba skrudinti skrudintuve. Į įdarą nereikia dėti grietinės, kaip tai daroma su įprasta varške, - minkštos varškės konsistencija ir taip yra gana švelni ir elastinga. Vietoj itališkų žolelių galite naudoti bet kokius kitus prieskonius ir prieskonines žoleles.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su minkštu varškės sūriu Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Įkaitinkite sausą keptuvę ant didelės ugnies, sudėkite ant jos duonos riekeles ir apkepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su minkštu varškės sūriu Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Minkštą varškę sumaišykite su česnaku, druska ir pagardinkite itališkomis žolelėmis. Atsargiai užtepkite mišinį ant pusės trikampių skrebučių ir tolygiai paskirstykite. Uždenkite kitais trikampiais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos