Publikavimo data: 2024-10-23
Skrudinta duona su miško grybais
Grybų įdaras su minkštu sūriu arba grietine gali būti puikus priedas prie skrudintos duonos riekės. Ančiuviai, citrina, česnakas ir paprika šiam paprastam patiekalui suteikia nepakartojamą skonį. Miško grybuose gausu vitaminų, mikroelementų ir baltymų. Juose taip pat gausu skaidulinių medžiagų, kurios padeda normalizuoti cukraus kiekį. Puiku, jei miško grybai renkami savarankiškai. Per "tyliąją medžioklę" nepamirškite, kad į krepšelį galite dėti tuos grybus, dėl kurių esate tikri, kad jie yra valgomi.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti grybų įdarą. Sumaišykite miško grybus, alyvuogių aliejų, česnaką, citrinos žievelę ir sultis, ančiuvius. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų pipirų. Sudėkite ant kepimo skardos, pašaukite į orkaitę ir kepkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Į įdarą sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Į grybų įdarą įberkite smulkintų petražolių ir sūrio. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite skrebučius. Ant duonos riekelių užtepkite miško grybų įdaro ir išlyginkite.
Kategorijos