Skrudinta duona su obuolių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su obuolių padažu

Manoma, kad obuoliai kilę iš Vidurinės Azijos. Tai vienas populiariausių vaisių pasaulyje. Didžiausio pasaulyje obuolio svoris - 1,85 kg. Jį užaugino japonas Chisato Iwasaki. Skrebučiai su obuolių padažu ir zefyru gaunasi švelnūs ir orūs. Jiems geriau naudoti nelabai saldų obuolių padažą. Jo rūgštumas puikiai derės su zefyru. Galite naudoti parduotuvinę tyrę arba pasigaminti patys. Jei vaisiai saldūs, galite sumažinti cukraus kiekį.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su obuolių padažu Žingsnis 1
Pradėkite rinkti skrebučius. Duonos riekes patepkite grietine. Ant viršaus uždėkite obuolių padažo.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su obuolių padažu Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Viename sluoksnyje paskleiskite zefyrą, lengvai paskandindami jį obuolių padaže. Padėkite skrebučius ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos