Skrudinta duona su parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su parmezanu

Paprasti ir sotūs skrebučiai, kuriems nereikia daug ingredientų, švelnus parmezanas puikiai dera su traškia duonos plutele. Šis sūris, nors ir gana kaloringas, yra labai sveikas. Jame cholesterolio kiekis mažesnis nei kituose sūriuose, todėl reguliariai vartojant sumažėja aterosklerozės ir širdies ligų rizika. Jame taip pat yra vitaminų A, B, D ir K, kalcio ir fosforo. Vos 75 g parmezano yra kalcio paros norma.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
366 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su parmezanu Žingsnis 1
Paruoškite skrebučių įdarą. Dubenyje sumaišykite tarkuotą parmezaną ir česnaką, įpilkite majonezo, pipirų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su parmezanu Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Duonos riekes perpjaukite įstrižai, patepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite keptuvėje po 3 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Skrudinta duona su parmezanu Žingsnis 3
Iškepkite skrebučius. Užtepkite įdarą ant skrebučių ir 2-3 min. pašaukite į 180 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos