Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su paštetu
Skrudinta duona dažniausiai gaminama pusryčiams, nes jai paruošti nereikia daug laiko ir pastangų. Kvietinės arba ruginės duonos riekelės, paskrudintos ant sausos keptuvės, išdžiovintos orkaitėje arba paskrudintos skrudintuvėje, patiekiamos su įvairiais priedais. Ant duonos galima tepti bet ką - tai pagrindinė skrebučių populiarumo paslaptis. Pavyzdžiui, pabandykite pasigaminti skrebučių su sūriu ir graikinių riešutų paštetu. Paruoštą patiekalą pagal skonį galima papuošti šviežiomis žolelėmis, daržovėmis arba saldžiųjų svogūnų žiedais.
Žingsnis 1
Paruoškite paštetą. Rankomis arba peiliu susmulkinkite bryndzą. Brinzą, česnaką, graikinius riešutus ir grietinėlės sūrį trintuvu maišykite 3 minutes, kol pasidarys vientisa ir puri masė.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies kepkite duoną po 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinė. Ant skrebučio užtepkite storą sluoksnį pašteto.
Kategorijos