Skrudinta duona su paštetu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su paštetu

Skrudinta duona dažniausiai gaminama pusryčiams, nes jai paruošti nereikia daug laiko ir pastangų. Kvietinės arba ruginės duonos riekelės, paskrudintos ant sausos keptuvės, išdžiovintos orkaitėje arba paskrudintos skrudintuvėje, patiekiamos su įvairiais priedais. Ant duonos galima tepti bet ką - tai pagrindinė skrebučių populiarumo paslaptis. Pavyzdžiui, pabandykite pasigaminti skrebučių su sūriu ir graikinių riešutų paštetu. Paruoštą patiekalą pagal skonį galima papuošti šviežiomis žolelėmis, daržovėmis arba saldžiųjų svogūnų žiedais.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
395 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su paštetu Žingsnis 1
Paruoškite paštetą. Rankomis arba peiliu susmulkinkite bryndzą. Brinzą, česnaką, graikinius riešutus ir grietinėlės sūrį trintuvu maišykite 3 minutes, kol pasidarys vientisa ir puri masė.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su paštetu Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies kepkite duoną po 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinė. Ant skrebučio užtepkite storą sluoksnį pašteto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos