Skrudinta duona su pekorino sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su pekorino sūriu

Skrudinta duona tinka su visais sūriais, tačiau ypač skanu su pekorino sūriu. Šis sūris gaminamas iš avių pieno, gaminamo Italijos Toskanos, Umbrijos ir Lacijaus regionuose. Šis sūris yra sviesto skonio. Pecorino būna dviejų rūšių: minkštasis pecorino, brandintas ilgiau nei 20 dienų, bet trumpiau nei 4 mėnesius, ir brandintas pecorino, brandintas 4 mėnesius. Įdomu tai, kad skirtingos rūšys dera su skirtingais vynais. Minkšta veislė tinka baltiesiems vynams, o brandinta - raudoniesiems vynams.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su pekorino sūriu Žingsnis 1
Paruoškite žirnių košę. Į puodą supilkite 1 puodelį vandens, įberkite druskos ir užvirinkite. Tada į verdantį vandenį supilkite žirnius ir 5 minutes virkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir nusausinkite žirnius į sietelį. Tada žirnelius ir maskarponės sūrį sudėkite į blenderio dubenį ir sutrinkite.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su pekorino sūriu Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Paskrudintas duonos riekes apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Palikite 1 minutę įsigerti. Tada aptepkite skrebučius žirnelių tyrele ir pabarstykite pekorino.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos