Skrudinta duona su pievagrybiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su pievagrybiais

Greitas ir sotus baravykų skrebučiai iš nedaugelio ingredientų - kas gali būti geriau ryte, prieš sunkią darbo dieną? Kad sumuštiniai įgautų gražią auksinę plutelę, prieš kepdami duoną patepkite sviestu. Beje, pievagrybiuose yra daug naudingų medžiagų, ypač riboflavino, kuris atsakingas už normalią skydliaukės veiklą, nagų ir plaukų augimą ir apskritai už organizmo sveikatą. Taigi šie skrebučiai yra ne tik skanūs, bet ir sveiki.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su pievagrybiais Žingsnis 1
Apkepkite grybus. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą sviesto, sudėkite pjaustytus grybus, suberkite svogūną, druską, pipirus ir kepkite faršą 7-10 minučių.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su pievagrybiais Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant visų duonos riekelių užtepkite pjaustytą sūrį. Tada ant vienos pusės duonos riekelių užtepkite grybų įdaro, o kitą pusę patepkite sviestu ir uždėkite ant įdarytų riekelių, kad susidarytų du skrebučiai. Išorę patepkite sviestu ir kepkite keptuvėje po 3 min. iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos