Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su pievagrybiais
Greitas ir sotus baravykų skrebučiai iš nedaugelio ingredientų - kas gali būti geriau ryte, prieš sunkią darbo dieną? Kad sumuštiniai įgautų gražią auksinę plutelę, prieš kepdami duoną patepkite sviestu. Beje, pievagrybiuose yra daug naudingų medžiagų, ypač riboflavino, kuris atsakingas už normalią skydliaukės veiklą, nagų ir plaukų augimą ir apskritai už organizmo sveikatą. Taigi šie skrebučiai yra ne tik skanūs, bet ir sveiki.
Žingsnis 1
Apkepkite grybus. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą sviesto, sudėkite pjaustytus grybus, suberkite svogūną, druską, pipirus ir kepkite faršą 7-10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant visų duonos riekelių užtepkite pjaustytą sūrį. Tada ant vienos pusės duonos riekelių užtepkite grybų įdaro, o kitą pusę patepkite sviestu ir uždėkite ant įdarytų riekelių, kad susidarytų du skrebučiai. Išorę patepkite sviestu ir kepkite keptuvėje po 3 min. iš kiekvienos pusės.
Kategorijos