Skrudinta duona su pomidorų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrudinta duona su pomidorų padažu

Įprastus skrebučius galima paruošti kaip picą, naudojant pomidorų padažą ir mocarelos sūrį. Tokie skrebučiai įgaus labai pikantišką ir sodrų skonį. Kepant duonos skrebučius orkaitėje arba skrudintuve galima išsaugoti duonos išvaizdą ir naudingumą. Atlikti tyrimai rodo, kad skrudinta duona yra sveikesnė už šviežiai iškeptą duoną, tačiau, žinoma, geriau duoną skrudinti nenaudojant aliejaus. Norint gauti kuo daugiau naudos, geriausia skrudinimui naudoti viso grūdo duoną.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su pomidorų padažu Žingsnis 1
Paruoškite pomidorų padažą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus pomidorus su sultimis, česnaką, cukrų ir druską. Užvirinkite ir virkite ant vidutinės ugnies, kol sutirštės, apie 15 minučių.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su pomidorų padažu Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius su pomidorų padažu. Sudėkite duonos riekes ant kepimo skardos, kiekvieną riekę patepkite padažu ir palikite 2 minutes. Ant viršaus uždėkite sūrio griežinėlius ir 5 min. pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos