Publikavimo data: 2024-06-22
Skrudinta duona su prieskoniais
Skrudinta duona su prieskoniais - kvapni ir maistinga žvarbaus ryto pradžia. Prieskoniai padeda reguliuoti maisto skonio ir aromato intensyvumą. Muskato riešutas pasižymi aštriomis, medienos natomis, tonizuojančiomis, šildančiomis ir keliančiomis nuotaiką. Cinamonas palaiko imunitetą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą. Dviejų prieskonių duetas sukuria aitrų ir pikantišką skonį, suteikiantį patiekalams pikantiškumo. Kad skrebučiai būtų tikrai skanūs, jį reikėtų naudoti saikingai.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sviestą išsukite su cinamonu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir muskato riešutu.
Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Duoną gausiai aptepkite įdaru, stengdamiesi neaplenkti kraštų. Išdėliokite gabalėlius ant kepimo skardos ir kepkite 5-7 minutes, kol duona karamelizuosis.
Kategorijos