Skrudinta duona su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Skrudinta duona su prieskoniais

Skrudinta duona su prieskoniais - kvapni ir maistinga žvarbaus ryto pradžia. Prieskoniai padeda reguliuoti maisto skonio ir aromato intensyvumą. Muskato riešutas pasižymi aštriomis, medienos natomis, tonizuojančiomis, šildančiomis ir keliančiomis nuotaiką. Cinamonas palaiko imunitetą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą. Dviejų prieskonių duetas sukuria aitrų ir pikantišką skonį, suteikiantį patiekalams pikantiškumo. Kad skrebučiai būtų tikrai skanūs, jį reikėtų naudoti saikingai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
408 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su prieskoniais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sviestą išsukite su cinamonu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir muskato riešutu.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su prieskoniais Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Duoną gausiai aptepkite įdaru, stengdamiesi neaplenkti kraštų. Išdėliokite gabalėlius ant kepimo skardos ir kepkite 5-7 minutes, kol duona karamelizuosis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos