Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su rusišku sūriu
Skrudinta duona su rusišku sūriu yra pats paprasčiausias būdas pasigaminti maistingus pusryčius ar užkandį prie arbatos. Tradiciškai užkandžiams naudojama speciali skrudinta duona, ji nesutrūkinėja ir ilgai išlieka minkšta. Pirkdami sūrį stenkitės neimti fasuoto biraus produkto, pirmenybę teikite vakuuminei pakuotei arba paprašykite iš visos galvos nupjauti gabalėlį. Baltas apvadas aplink kraštus rodo, kad sūris nesubrendęs. Jei pjaustant gabalėlis prilimpa prie peilio, vadinasi, į produktą pridėta augalinių riebalų.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Paimkite dvi riekes duonos ir įdėkite jas į skrudintuvą. Kepkite, kol taps traškios. Arba paskrudinkite skrebučius ant sausos keptuvės arba orkaitėje.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius su sūriu. Paimkite du karštus skrebučius ir tarp jų sudėkite sūrio griežinėlius. Jei norite, kad sūris neištirptų, duonos riekes šiek tiek atvėsinkite.
Kategorijos