Skrudinta duona su rusišku sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su rusišku sūriu

Skrudinta duona su rusišku sūriu yra pats paprasčiausias būdas pasigaminti maistingus pusryčius ar užkandį prie arbatos. Tradiciškai užkandžiams naudojama speciali skrudinta duona, ji nesutrūkinėja ir ilgai išlieka minkšta. Pirkdami sūrį stenkitės neimti fasuoto biraus produkto, pirmenybę teikite vakuuminei pakuotei arba paprašykite iš visos galvos nupjauti gabalėlį. Baltas apvadas aplink kraštus rodo, kad sūris nesubrendęs. Jei pjaustant gabalėlis prilimpa prie peilio, vadinasi, į produktą pridėta augalinių riebalų.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
315 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su rusišku sūriu Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Paimkite dvi riekes duonos ir įdėkite jas į skrudintuvą. Kepkite, kol taps traškios. Arba paskrudinkite skrebučius ant sausos keptuvės arba orkaitėje.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su rusišku sūriu Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius su sūriu. Paimkite du karštus skrebučius ir tarp jų sudėkite sūrio griežinėlius. Jei norite, kad sūris neištirptų, duonos riekes šiek tiek atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos