Skrudinta duona su šaldytais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su šaldytais grybais

Skrudinta duona su grybais yra klasikinis prancūzų virtuvės receptas. Tai ne tik skanus, bet ir sveikas užkandis: reguliariai vartojami grybai padeda normalizuoti širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą ir pagreitina medžiagų apykaitą. Yra daugybė patiekalo gaminimo variantų, o šis receptas yra paprasčiausias ir greičiausias.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su šaldytais grybais Žingsnis 1
Paruoškite opiatus. Virtus grybus supjaustykite kuo smulkiau, o 10 gražiausių palikite papuošimui. Tada supjaustytus grybus apkepkite svieste, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su šaldytais grybais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Šiek tiek sumažinkite ugnį ir į keptuvėje pakepintus opijatus supilkite brendį. Būkite atsargūs, kad nesudegintumėte. Kai brendžio alkoholio garai sudegs, į grybus supilkite grietinėlę ir gautą padažą kaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.

Žingsnis 3

Skrudinta duona su šaldytais grybais Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Kol ruošiamas padažas, kepkite duoną iki auksinės spalvos, nepridėdami aliejaus, po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Perkelkite duoną į didelę lėkštę ir kiekvieną riekelę aptepkite paruoštu grietinėlės ir grybų padažu. Skrudintuvus papuoškite prieš tai atidėtais virtais opijais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos