Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su šaldytomis bulvytėmis
Pasak vienos legendos, traškučiai atsirado upės slėnyje Belgijoje. Gyventojai dažnai kepdavo vietinėje upėje sugautą žuvį. Žuvį pirmiausia supjaustydavo plonais griežinėliais, o tada kepdavo dideliame kiekyje aliejaus. Žiemą, kai žuvies nebūdavo, belgai turėdavo atsisakyti savo mėgstamo patiekalo. Tada jie sugalvojo naudoti batonuose keptas bulves. Šiandien bulvytės yra vienas populiariausių greitojo maisto produktų. Skrebučiai su šaldytomis bulvytėmis - puikus būdas palepinti savo augintinius.
Žingsnis 1
Paruoškite bulvytes. Šaldytas bulves sudėkite ant neparafinuotos kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į orkaitę. Kepimo metu bulves porą kartų pamaišykite. Kai bulvės paruduos, išjunkite orkaitę ir pabarstykite daržoves trupučiu druskos.
Žingsnis 2
Paruoškite sklaidą. Avokadą ir česnaką sutrinkite trintuvu. Įpilkite citrinos sulčių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Papuoškite skrebučius. Duonos riekes išdžiovinkite sausoje keptuvėje arba naudokite skrudintuvą. Ant duonos riekelių užtepkite avokadų tyrės. Ant viršaus uždėkite bulvytes.
Kategorijos