Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su sardinėmis
Skrudinti galima ne tik skaniai, bet ir labai spalvingai, gražiai ir sveikai, ypač jei įdarui naudosite sardines. Net ir konservuotose sardinėse yra visų reikalingų baltymų ir riebalų, kuriuos organizmas lengvai virškina, taip pat vertingų mineralų: cinko, fosforo, kalcio, kalio, jodo, natrio, magnio, fluoro ir kitų. Sardinės laikomos delikatesu, ypač daug patiekalų iš sardinių ruošiama Prancūzijoje.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną ir įdarą. Sausoje keptuvėje apkepkite duonos riekeles, kol iš kiekvienos pusės jos taps auksinės spalvos po 3 minutes. Į tris skirtingus dubenėlius sudėkite supjaustytas sardines, morkas ir burokėlius, į kiekvieną dubenėlį įpilkite po 1 valgomąjį šaukštą majonezo ir vienodai paskirstykite česnakus. Sumaišykite kiekvieno dubenėlio turinį.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Pirmiausia ant kiekvieno skrebučio užtepkite sardinių pastos, tada vizualiai padalykite skrebučius per pusę ir ant vienos pusės uždėkite morkų pastos, o ant kitos - burokėlių pastos. Ant kiekvieno skrebučio uždėkite po visą sardinę.
Kategorijos