Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su skrudintais migdolais
Traškūs saldūs duonos skrebučiai su skrudintais migdolais - puikus sotų pusryčių pasirinkimas. Skrebučių receptas gana paprastas, o pats desertas tikrai patiks vaikams. Puikiai tiks puodelis karšto šokolado. Migdoluose yra daugiausia B grupės vitaminų, vitamino E, kuris atsakingas už odos, plaukų ir nagų grožį bei jaunystę. Riešutuose gausu kitų naudingų mikroelementų ir aminorūgščių.
Žingsnis 1
Paskrudinkite migdolus. Susmulkintus migdolus suberkite į sausą keptuvę ir nuolat maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 2-3 minutes, kol jie įgaus auksinę spalvą. Tada riešutus perkelkite į lėkštę ir leiskite jiems atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinių mišinį skrebučiams. Kruopščiai sumaišykite kiaušinį su pienu ir cinamonu.
Žingsnis 3
Paskrudinkite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, pamerkite duonos riekelę į kiaušinio mišinį ir padėkite ant keptuvės. Kepkite ant vidutinės ugnies po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės. Perkelkite skrebučius į lėkštę ir apibarstykite skrudintais migdolais.
Kategorijos