Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su spanguolėmis
Skrudinta duona su spanguolėmis - saldus desertas su traškia plutele ir kvapniomis uogomis bei vaisiais tikrai nustebins svečius. Vietoj bandelės galite naudoti duonelę, bagetę, ciabattą ar sėlenų duoną. O vaisius ir uogas galite rinktis bet kokius - tiks bet kokios rūšies. Spanguolės, suteikiančios šiems skrebučiams rūgštelės, yra puiki profilaktinė priemonė, stiprinanti imuninę sistemą ir didinanti organizmo gynybines funkcijas, todėl šios uogos ypač rekomenduojamos gydant peršalimo ligas.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučių įdarą. Į atskirą dubenį sudėkite spanguoles, griežinėliais supjaustytą bananą ir obuolį. Suberkite cukraus pudrą, vanilinį cukrų ir brendį. Išmaišykite ir palikite įdarą 15 minučių.
Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Kiekvieną bandelės pusę ištepkite sviestu ir dėkite ant folija išklotos kepimo skardos. Ant skrebučių užtepkite vaisių ir uogų įdaro ir pašaukite desertą į orkaitę 20-25 min.
Kategorijos