Publikavimo data: 2024-06-15
Skrudinta duona su sūrio padažu
Skanūs ir sotūs kepti skrebučiai su sūrio padažu, vyšniniais pomidorais, grūdinėmis garstyčiomis ir čiobrelių kvapu. Taip, juos kepti reikia šiek tiek ilgiau nei visiems įprastus paprastus skrebučius, bet verta pasistengti. Rimtai imkitės sūrio padažo - pagrindinio užkandžio ingrediento - ruošimo. Gaminimo metu patikrinkite jo skonį ir iš karto tinkamomis proporcijomis įberkite druskos, pipirų ir muskato riešutų.
Žingsnis 1
Paruoškite sūrio padažą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir nuolat maišydami kepkite 30 sekundžių. Maišydami dalimis supilkite pieną ir suberkite tarkuotą sūrį. Pagardinkite druska, pipirais, muskato riešutu ir nuolat maišydami virkite padažą 2-3 minutes, kol sutirštės. Tada leiskite jam atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Duonos riekes patepkite grūdinėmis garstyčiomis, sūrio padažu, papuoškite vyšninių pomidorų griežinėliais, sudėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 10 minučių.
Kategorijos