Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su šviežiomis žolelėmis
Skrudinta duona yra viena populiariausių pusryčių rūšių. Ant skrudintos duonos galima dėti bet ką. Puikus pasirinkimas - šviežių žolelių įdaras. Duona sumuštiniui gali būti bet kokia - skrudinta, ruginė, bagetė, daugiagrūdė, viso grūdo ar berods. Taip pat leidžiama eksperimentuoti su žalumynais. Galite vartoti kalendras, petražoles, rukolą, mėtas ar krapus. Jei pasigaminsite žalumynų mišinį, jis bus dar skanesnis ir sveikesnis. Gerai, jei žalumynai skrebučiams yra naminiai.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite kreminį sūrį ir smulkintas žoleles. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Paimkite keptuvę, pastatykite ją ant ugnies ir sudėkite duonos riekes. Apkepkite iš abiejų pusių, kol paruduos ir taps traškios.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius su šviežiomis žolelėmis. Padėkite traškius skrebučius ant lėkštės. Leiskite jiems šiek tiek atvėsti, tada ant skrebučių tolygiu, gana storu sluoksniu paskirstykite įdarą su žolelėmis.
Kategorijos