Skrudinta duona su šviežiomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su šviežiomis žolelėmis

Skrudinta duona yra viena populiariausių pusryčių rūšių. Ant skrudintos duonos galima dėti bet ką. Puikus pasirinkimas - šviežių žolelių įdaras. Duona sumuštiniui gali būti bet kokia - skrudinta, ruginė, bagetė, daugiagrūdė, viso grūdo ar berods. Taip pat leidžiama eksperimentuoti su žalumynais. Galite vartoti kalendras, petražoles, rukolą, mėtas ar krapus. Jei pasigaminsite žalumynų mišinį, jis bus dar skanesnis ir sveikesnis. Gerai, jei žalumynai skrebučiams yra naminiai.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite kreminį sūrį ir smulkintas žoleles. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Paimkite keptuvę, pastatykite ją ant ugnies ir sudėkite duonos riekes. Apkepkite iš abiejų pusių, kol paruduos ir taps traškios.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius su šviežiomis žolelėmis. Padėkite traškius skrebučius ant lėkštės. Leiskite jiems šiek tiek atvėsti, tada ant skrebučių tolygiu, gana storu sluoksniu paskirstykite įdarą su žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos