Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su tofu
Tofu yra unikalus sojų sūris, kurį mėgsta vegetarai ir sportininkai. Jis yra mažai kaloringas ir maistingas, jame praktiškai nėra riebalų ir angliavandenių, tik baltymai. Tokiame sūryje nėra cholesterolio, organizmas jį greitai suvirškina. Tofu sūris gali būti įvairių patiekalų pagrindas, nes naudojant padažus ir prieskonius jam galima suteikti bet kokį skonį ir aromatą. Pabandykite pusryčiams pasigaminti maistingų tofu skrebučių. Jį greitai paruošite, o gaunasi kaip restorane - skanu ir gražu.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Avokado minkštimą sutrinkite dubenyje šakute. Į avokadą supilkite citrinos sultis, sojų padažą ir česnaką. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant sausos, įkaitintos keptuvės 2-3 minutes iš abiejų pusių pakepinkite duoną. Ant duonos užtepkite avokadų tyrės. Ant kiekvienos riekelės uždėkite salotų lapų. Ant viršaus sudėkite tofu griežinėlius.
Kategorijos