Publikavimo data: 2024-06-15
Skrudinta duona su uogomis
Skrudinta duona su uogomis yra lengvi ir rafinuoti pusryčiai. Svarbu pasirinkti tinkamą duoną - gaminiai turi būti labai porėti: juos galima lengvai suspausti rankomis, o paskui jie greitai atgauna formą. Tokia duona mielai priims bet kokį įdarą. Svarbiausia - nelaikyti duonos kiaušinių mišinyje per ilgai, kad ji nesugertų daug drėgmės. Vietoj varškės įdarui galima naudoti maskarponės sūrį, o uogas galima pakeisti bet kokiais jums patinkančiais vaisiais.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą ir leesoną. Mikseriu išsukite varškę su puse cukraus. Sudėkite uogas, gerai išmaišykite ir kuriam laikui padėkite į šaldytuvą. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu ir likusiu cukrumi.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Duoną pamirkykite leesone ir kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 3 min. iš kiekvienos pusės. Įdarą storu sluoksniu užtepkite ant skrebučio, uždenkite kitu skrebučiu.
Kategorijos