Skrudinta duona su uogomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrudinta duona su uogomis

Skrudinta duona su uogomis yra lengvi ir rafinuoti pusryčiai. Svarbu pasirinkti tinkamą duoną - gaminiai turi būti labai porėti: juos galima lengvai suspausti rankomis, o paskui jie greitai atgauna formą. Tokia duona mielai priims bet kokį įdarą. Svarbiausia - nelaikyti duonos kiaušinių mišinyje per ilgai, kad ji nesugertų daug drėgmės. Vietoj varškės įdarui galima naudoti maskarponės sūrį, o uogas galima pakeisti bet kokiais jums patinkančiais vaisiais.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su uogomis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą ir leesoną. Mikseriu išsukite varškę su puse cukraus. Sudėkite uogas, gerai išmaišykite ir kuriam laikui padėkite į šaldytuvą. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu ir likusiu cukrumi.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su uogomis Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Duoną pamirkykite leesone ir kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 3 min. iš kiekvienos pusės. Įdarą storu sluoksniu užtepkite ant skrebučio, uždenkite kitu skrebučiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos