Skrudinta duona su uogų tyre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su uogų tyre

"Toast" iš pradžių buvo sukurtas siekiant sutaupyti pinigų. Iš geros kokybės miltų pagaminta duona buvo brangi, o kai ji pradėdavo gesti, reikėdavo ją taupyti. Sausos duonos riekelės buvo mirkomos pieno ir kiaušinių mišinyje, tada kepamos. Šiandien apetitą žadinantys prancūziški skrebučiai yra vienas populiariausių pusryčių patiekalų visame pasaulyje. Kiekviena šalis turi savo mėgstamą skrebučių gaminimo ir patiekimo receptą - nuo neutralių su sūriu iki saldžių su vaisių, šokolado ar uogų priedais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su uogų tyre Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Į tinkamą indą įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir grietinėlę. Mišinį išplakite iki vientisos masės ir supilkite cukrų bei cinamoną. Kruopščiai išmaišykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Duonos riekes pamirkykite kiaušinio ir sviesto mišinyje ir dėkite į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių 1-2 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su uogų tyre Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sudėkite avietes į dubenį ir sutrinkite trintuvu, kol jos taps tyre. Suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirps. Ant pusės skrudintų skrebučių storu sluoksniu užtepkite tyrės, ant viršaus užbarstykite tarkuoto šokolado ir uždenkite likusiais skrebučiais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos