Skrudinta duona su upėtakio filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su upėtakio filė

Greitai ir lengvai paruošiami skrebučiai su upėtakio filė tinka šventiniam stalui. Jie bus sotūs skrandžiui ir naudingi visam organizmui, nes upėtakio mėsoje gausu unikalių riebalų rūgščių omega-3 ir omega-6, kurios būtinos normaliai širdies ir kraujagyslių sistemos veiklai ir neleidžia kauptis cholesterolio plokštelėms. Šioje žuvyje esančios maistinės medžiagos normalizuoja nervų sistemos veiklą, padeda kovoti su aukštu kraujospūdžiu ir gerina atmintį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su upėtakio filė Žingsnis 1
Paskrudinkite duoną. Kepkite duonos riekes sausoje įkaitintoje keptuvėje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su upėtakio filė Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sviestu patepkite skrebučius ir uždėkite ant jų citriną. Ant iešmo suverkite pusę alyvuogės. Susukite upėtakio gabalėlį į rožės formą, pritvirtinkite jį iešmeliu ir uždėkite ant skrebučio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos