Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su upėtakio filė
Greitai ir lengvai paruošiami skrebučiai su upėtakio filė tinka šventiniam stalui. Jie bus sotūs skrandžiui ir naudingi visam organizmui, nes upėtakio mėsoje gausu unikalių riebalų rūgščių omega-3 ir omega-6, kurios būtinos normaliai širdies ir kraujagyslių sistemos veiklai ir neleidžia kauptis cholesterolio plokštelėms. Šioje žuvyje esančios maistinės medžiagos normalizuoja nervų sistemos veiklą, padeda kovoti su aukštu kraujospūdžiu ir gerina atmintį.
Žingsnis 1
Paskrudinkite duoną. Kepkite duonos riekes sausoje įkaitintoje keptuvėje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sviestu patepkite skrebučius ir uždėkite ant jų citriną. Ant iešmo suverkite pusę alyvuogės. Susukite upėtakio gabalėlį į rožės formą, pritvirtinkite jį iešmeliu ir uždėkite ant skrebučio.
Kategorijos