Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su varške
Skrudinta duona su varške - sotūs ir sveiki pusryčiai arba užkandis. Grietinė patiekalui suteikia švelnumo, o česnakas - pikantiškumo. Vartokite vidutinio riebumo pieno produktus. Varškė - 4-9 %, grietinė - 15-20 %. Puiku, jei jie bus kaimiški. Jei norite, skrebučius galite paįvairinti įdėdami sultingų vyšninių pomidorų. Užkandis gaunasi ne tik skanus, bet ir mažai kaloringas, todėl puikiai tinka besilaikantiems dietos.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Varškę sudėkite į gilų dubenį ir išmaišykite, kad gautųsi košė. Tada įmaišykite grietinę, džiovintas žoleles ir druskos pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Ant paskrudintų duonos riekelių atsargiai užtepkite varškės įdaro. Varškės ir grietinės mišinį lengvai paspauskite, kad geriau sukibtų. Atskirkite krapus nuo šakelių ir išdėliokite ant įdaro.
Kategorijos