Skrudinta duona su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su varške

Skrudinta duona su varške - sotūs ir sveiki pusryčiai arba užkandis. Grietinė patiekalui suteikia švelnumo, o česnakas - pikantiškumo. Vartokite vidutinio riebumo pieno produktus. Varškė - 4-9 %, grietinė - 15-20 %. Puiku, jei jie bus kaimiški. Jei norite, skrebučius galite paįvairinti įdėdami sultingų vyšninių pomidorų. Užkandis gaunasi ne tik skanus, bet ir mažai kaloringas, todėl puikiai tinka besilaikantiems dietos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su varške Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Varškę sudėkite į gilų dubenį ir išmaišykite, kad gautųsi košė. Tada įmaišykite grietinę, džiovintas žoleles ir druskos pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su varške Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Ant paskrudintų duonos riekelių atsargiai užtepkite varškės įdaro. Varškės ir grietinės mišinį lengvai paspauskite, kad geriau sukibtų. Atskirkite krapus nuo šakelių ir išdėliokite ant įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos