Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su virta dešra
Pagrindinis virtos dešros skirtumas nuo kitų rūšių dešros gaminių yra mažas jos kaloringumas. Todėl virtos dešrelės gali būti įtrauktos į kai kuriuos dietinius valgiaraščius. Populiariausias ir paprasčiausias patiekalas su dešra yra sumuštinis. Ir tai nebūtinai yra "daktariškos" ir duonos riekelės derinys. Jei parodysite vaizduotę ir klasikinį variantą papildysite pomidorais ir marinuotais agurkais, gausite originalų užkandį. Šiai mini picai paruošti užtruksite tik 20 minučių.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą skrebučiams. Supjaustykite dešrą kubeliais ir sudėkite į dubenį. Smulkiai supjaustykite pomidorą ir marinuotus agurkus ir sudėkite į dešrą. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į dubenį. Įdėkite majonezo ir druskos pagal skonį, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos sudėkite duonos riekes. Ant kiekvienos riekelės užtepkite įdaro. Dėkite į orkaitę 7-8 minutėms.
Kategorijos