Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su vištiena
Skrebučiai su vištiena - tai užkandis iš paukštienos filė, saldžios uogienės ir svogūnų čatnio. Mėsa puikiai dera su bruknėmis, o padažas suteikia saldaus, bet rauginto skonio ir malonaus pikantiško prieskonio. Vištiena puikiai dera su vaisiais ir uogomis, todėl bruknių uogienę galima pakeisti bet kokia kita uogiene, pavyzdžiui, apelsinų, obuolių, spanguolių ar aviečių.
Žingsnis 1
Paruoškite čatnį. Į keptuvę supilkite vyno actą, suberkite rudąjį cukrų, 2 valgomuosius šaukštus bruknių uogienės ir atsargiai išmaišykite. Mišinį pastatykite ant vidutinės ugnies, palaukite, kol cukraus kristalai visiškai ištirps. Padažas turėtų sutirštėti. Po to sudėkite smulkintą svogūną, 2-3 minutes troškinkite ingredientus, tada nuimkite čatnį nuo ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Padalykite duoną per pusę. Ant dviejų riekelių užtepkite sūrio ir truputį uogienės. Tada užtepkite svogūnų čatnį ir keptą vištienos krūtinėlę. Užpilkite padažą ant skrebučių ir uždenkite likusiomis duonos riekelėmis.
Kategorijos