Skrudinta duona su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrudinta duona su vištienos filė

Skrudinta duona su vištienos filė - sveikas ir sotus užkandis, kurio pagrindą sudaro duona ir dietinė vištienos krūtinėlė. Daržoves galima rinktis pagal savo pageidavimus. Prancūziškų garstyčių padažas su majonezu suteiks skoniui pikantiškumo. Rinkdamiesi vištienos filė atidžiai ją apžiūrėkite. Mėsa turi būti tolygios rausvos spalvos, be mėlynių, su gelsvais riebalais. Krūtinė turi būti elastinga. Jei yra įdubimų, vadinasi, filė buvo pakartotinai užšaldyta. Šviežios krūtinėlės mėsa yra tolygi, tvirta ir nesuskilusi į skaidulas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su vištienos filė Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Nedideliame dubenėlyje ar dubenėlyje sumaišykite majonezą ir prancūziškų garstyčių padažą. Papriką supjaustykite į kelis didelius gabalus. Pomidorą supjaustykite 2-3 mm storio griežinėliais. Virtą vištieną suplėšykite pailgais gabalėliais išilgai skaidulų.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su vištienos filė Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Vieną duonos riekę aptepkite paruoštu padažu, kitą - fetos sūriu. Ant duonos ir sūrio dėkite paprikas, ant viršaus - vištieną, tada pomidorus. Uždenkite antrąja duonos riekele. Kepkite ant sausos keptuvės iš abiejų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos