Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su vištienos krūtinėlės filė
Vištienos filė turi daug baltymų, geležies ir B grupės vitaminų, tačiau joje nedaug riebalų. Vištienos filė puikiai tinka tiems, kurie laikosi dietos, sportuoja ir veda aktyvų gyvenimo būdą. Filet prancūziškai reiškia "siūlas". Nuo XIV a. taip vadinama aukščiausios kategorijos mėsa, neturinti kaulų. Tikriausiai toks mėsos gabalas pirkėjui buvo įteikiamas suvyniotas į popierių ir perrištas siūlu.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučių įdarą. Įkaitinkite keptuvę, saulėgrąžų aliejuje lengvai apkepkite vištienos filė ir morkas. Į morkas ir filė pagal skonį įberkite saldžiosios paprikos, majonezo, druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių pagal Celsijų. Ant duonos riekelių užtepkite įdaro ir pabarstykite sūriu. Sudėkite sumuštinius ant kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę.
Kategorijos