Skrudinta duona su vyšniniais pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su vyšniniais pomidorais

Vyšniniai pomidorai atsirado 1973 m. Izraelyje, kur buvo siekiama sutrumpinti įprastinių pomidorų nokimo laiką karštame ir sausame klimate. Eksperimentų rezultatai netruko išryškėti. Vyšniniai pomidorai yra mažesnė įprastų pomidorų versija, o pagal cheminę sudėtį ir vitaminus jie beveik identiški. Tačiau jų skonis skiriasi. Saldūs ir sultingi vyšniniai pomidorai naudojami įvairiems padažams, sriuboms, salotoms ir užkandžiams - pavyzdžiui, skrebučiams.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su vyšniniais pomidorais Žingsnis 1
Apkepkite duoną. Dėkite duoną į sausą, įkaitintą keptuvę ir kepkite po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su vyšniniais pomidorais Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sumaišykite grietinę su žolelėmis, druska ir česnaku. Ant paruoštų skrebučių užtepkite grietinės ir žolelių padažo. Ant viršaus išdėliokite vyšninių pomidorų griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos