Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su vyšniniais pomidorais
Vyšniniai pomidorai atsirado 1973 m. Izraelyje, kur buvo siekiama sutrumpinti įprastinių pomidorų nokimo laiką karštame ir sausame klimate. Eksperimentų rezultatai netruko išryškėti. Vyšniniai pomidorai yra mažesnė įprastų pomidorų versija, o pagal cheminę sudėtį ir vitaminus jie beveik identiški. Tačiau jų skonis skiriasi. Saldūs ir sultingi vyšniniai pomidorai naudojami įvairiems padažams, sriuboms, salotoms ir užkandžiams - pavyzdžiui, skrebučiams.
Žingsnis 1
Apkepkite duoną. Dėkite duoną į sausą, įkaitintą keptuvę ir kepkite po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Sumaišykite grietinę su žolelėmis, druska ir česnaku. Ant paruoštų skrebučių užtepkite grietinės ir žolelių padažo. Ant viršaus išdėliokite vyšninių pomidorų griežinėlius.
Kategorijos