Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su vyšnių uogiene
Gaminant klasikinę vyšnių uogienę, uogos nuplaunamos, nulupamos, išverdamos saldžiame sirupe ir suvyniojamos į sterilizuotus stiklainius, kad būtų galima jas ilgai laikyti. Kuo mažiau produktas virintas, tuo daugiau naudingų komponentų jame išlieka. Iš šios uogienės gaminami skanūs desertai, pavyzdžiui, skrebučiai, derinami su brie sūriu, kuris patiekalui suteikia rafinuoto skonio. Tokie skrebučiai ypač tinka žiemos arbatos vakarėliams, nes jie teigiamai veikia organizmą ir apsaugo nuo avitaminozės.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Išdžiovinkite duonos riekeles ant sausos keptuvės arba naudokite skrudintuvą. Brie sūrį supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kiekvieną duonos riekelę patepkite sviestu. Ant viršaus uždėkite sūrio griežinėlius ir apšlakstykite vyšnių džemu.
Kategorijos