Skrudinta duona su vyšnių uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su vyšnių uogiene

Gaminant klasikinę vyšnių uogienę, uogos nuplaunamos, nulupamos, išverdamos saldžiame sirupe ir suvyniojamos į sterilizuotus stiklainius, kad būtų galima jas ilgai laikyti. Kuo mažiau produktas virintas, tuo daugiau naudingų komponentų jame išlieka. Iš šios uogienės gaminami skanūs desertai, pavyzdžiui, skrebučiai, derinami su brie sūriu, kuris patiekalui suteikia rafinuoto skonio. Tokie skrebučiai ypač tinka žiemos arbatos vakarėliams, nes jie teigiamai veikia organizmą ir apsaugo nuo avitaminozės.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
306 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su vyšnių uogiene Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Išdžiovinkite duonos riekeles ant sausos keptuvės arba naudokite skrudintuvą. Brie sūrį supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su vyšnių uogiene Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kiekvieną duonos riekelę patepkite sviestu. Ant viršaus uždėkite sūrio griežinėlius ir apšlakstykite vyšnių džemu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos